Dit ben ik

Ik ben opgevoed door een vader die de camera altijd in de aanslag had en als klein kind mocht ik mee de doka in. Daar zag ik in het rode licht het wonder van het ontstaan van een foto. Het liefst fotografeer ik de mens zonder dat ze in de gaten hebben dat ze gefotografeerd worden. Emoties vangen, emoties van verwondering, blijdschap, geluk maar ook verdriet. Het hoort erbij en mag er zijn. Mijn carrière in het onderwijs en hulpverlening heeft dezelfde rode draad; mijn passie voor mensen, met alle kanten die erbij horen. Met de focus op de kleine mens die zo mooi in ontwikkeling is, heerlijk en open alle emoties laten zien. Die magische momentjes vastleggen is zó mooi! Ik geniet van kinderen, weet binnen no-time een relaxte sfeer neer te zetten zodat jullie op de foto komen zoals jullie zijn, écht en natuurlijk (zelfs als er wat geposeerd moet worden). Dat hoor ik terug en is voor mij en groots compliment. Foto's houden herinneringen vast en zijn zó ontzettend belangrijk! Toen ik klein was zijn veel van mijn baby- en jeugdfoto's in een brand verloren gegaan. Gelukkig zijn nog enkele gered zoals je mij hieronder ziet! Gelukkig leggen we nu alles digitaal vast en hebben we altijd een retourtje naar het verleden. Als dat speciale moment niet meer daar is, of de persoon niet meer daar is, dan wordt de herinnering van onschatbare waarde, foto's houden dit vast. 


Ik geniet enorm van mijn kinderen, kleinkinderen en reizen met mijn lief naar verre landen. Andere culturen ontmoeten, geuren, geluiden en kleuren opsnuiven. Boven en onder water is de wereld adembenemend mooi!


Onder de naam Caring Memories kan je mij benaderen voor afscheidsfotografie. Ook ben ik vrijwillig fotograaf voor Stichting Stillfotografie en kan ik ouders een mooie laatste herinnering aan hun overleden kindje meegeven. E-mailen
Bellen