Prijzen 

SHOOT 135,=  

Gezin-, familie-, baby-, zwangerschap- of brandingshoot.

 • inclusief 10 foto's (digitaal) zelf te kiezen uit ong. 30 kleine foto's
 • bijbestellingen 7,50 p.st.
 • volledig naar jullie smaak, in de stijl die jullié mooi vinden
 • duur ong. 1 tot 1,5u - binnen of buiten 
 • maximaal 5 personen - extra personen 10,= p.p.
 • verder dan 30 km retour vanuit centrum Venray is 0,35ct p. km.  

De familieshoots zijn vooral speels. Nadat ik eerst de kleintjes tijd heb gegeven aan mij te wennen is het vooral dikke lol maken samen! Dan krijg je de leukste foto's. Binnen no time weet ik iedereen op zijn gemak te krijgen. Ik geniet ervan om na de eerste foto's te zien hoe iedereen ontspannen zichzelf kan zijn. Dát is mijn grote doel en krijg ik ook terug in mijn reviews. Dat ik families vastleg zoals ze zijn en de liefde tussen jullie weet te vangen. Ik vang die magische momentjes in het contact. Ik heb een aantal mooie buitenlocaties maar binnen kan natuurlijk ook. Thuis is voor de kleintjes fijn omdat het bekend en vertrouwd is. 

NEWBORN 150,=

Ongelooflijk wat er gebeurt als je papa en mama wordt.... of het nu de eerste of de vijfde keer is. Het is en blijft een wonder en iedere baby een ander persoontje. Ik voel me altijd zo bevoorrecht dat ik dit nieuwe leven mag vastleggen voor de eeuwigheid. De beste tijd is wanneer jullie klein wonder tussen de 10 dgn en 4 weken oud is. Dan slapen ze nog vast en krullen ze zich nog in die mooie foetushouding. Ik stuur jullie een voorbereiding toe zodat de shoot in alle rust verloopt. Ook stuur ik wat foto's van materialen die ik te leen heb in allerlei kleuren, denk aan doeken, kleding, manden, etc. Met engelengeduld pas ik de shoot aan op het tempo van jullie baby. Door mijn ervaring (en leren) kan ik door goed te observeren zien wat jullie kleintje aankan en wel of niet wil (ja, ze hebben nu al hun voorkeuren en willetje, hahahaha). Bij mij staan rust en veiligheid bovenaan! De shoot bestaat uit foto's van jullie baby in de stijl die jullie aanspreekt, foto's van papa en mama apart met hun trots, eventueel broertjes of zusjes apart met hun kleine broer of zus en dan natuurlijk ook samen.

 • duur: Tussen de 2u. en 3u. waarbij het tempo van jullie kleintje leidend is, in álle rust.
 • incl. leenmaterialen zoals doeken, effen dekbedovertrek, mand/schaal, kleding, etc. naar jullie smaak.
 • een uitgebreide voorbereiding omdat veiligheid en rust op nummer 1 staat!
 • Lekker thuis omdat alle geuren en geluiden vertrouwd zijn voor jullie allergrootste schat.
 • inclusief 10 foto's (digitaal) zelf te kiezen uit ong. 30 kleine foto's

Pakket NEW LIFE - zwangerschaps- en newbornshoot samen 260,= incl 20 foto's.

De zwangerschap is een magische periode waarin je je baby gaat voelen, je buik ziet groeien. Iedere buik behoudt een heus wonder! Hoe mooi is het om later je kindje te laten zien hoe blij jullie waren dat hij of zij in jou groeide! En de liefde te laten zien tussen papa en mama...... Niet iedere moeder vindt haar buik mooi maar weet je.... als fotograaf kijk ik anders, ik vind ze práchtig. In de fotogalerie staan een paar moeders die erg blij waren dat ze tóch een shoot hebben geboekt. Tussen de 34 en 38 weken is je buik het mooist maar ik pas me aan naar het tijdstip waarop jij jezelf het prettigst voelt. 

CAKESMASH  90,= incl 5 foto's 

1 jaar!  een bijzonder moment voor alle ouders. Ik zorg in samenspraak met jullie voor de decoratie en zo nodig ook voor de taart. Het is superleuk om de foto als uitnodiging te gebruiken of als decoratie op de taart of cakejes.  Plan daarom de shoot een week of 3 tevoren dan zijn de foto's zeker op tijd klaar. 

 EN.........  Niet alleen leuk bij een eerste verjaardag! Als je 40, 50, 60, 65, 70, etc wordt dan is dit zo ontzettend leuk!!! Wie durft?!  

- incl. herbruikbaar materiaal (vlaggetjes, etc.)

- excl. taart en ballonnen 


Lees de bindende leveringsvoorwaarden en privacybeleid

AVG Privacyverklaring

Ik hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In de privacyverklaring geef ik u informatie over welke gegevens ik verwerk en waarom.  Catching Magic heeft altijd het recht foto's te gebruiken voor promotie van Catching Magic. Uiteraard zonder namen of andere gegevens.