Prijzen  

SHOOT 130,=  

- inclusief 10 foto's (digitaal) zelf te kiezen uit ong. 25 tot 30 kleine foto's

bijbestellingen 7,50 p.st.

- volledig naar jullie smaak, in de stijl die jullie mooi vinden

duur ong. 1 tot 1,5u - binnen of buiten - newborn duurt ong. 3u

- maximaal 5 personen - extra personen 10,= p.p.

- verder dan 30 km retour vanuit centrum Venray is 0,35ct p. km.  


CAKESMASH  85,= incl 5 foto's 

- incl. herbruikbaar materiaal (vlaggetjes, etc.)

- excl. taart en ballonnen 


Pakket NEW LIFE - zwangerschaps- en newbornshoot samen 245,= incl 20 foto's.  


Informatie: 

Zwangerschapsshoot 

Een magische periode waarin je je baby gaat voelen en je buik ziet groeien. Iedere buik behoudt een heus wonder! Niet iedere moeder vindt haar buik mooi zoals ze er zelf naar kijkt. Maar weet je.... als fotograaf kijk ik anders, ik vind ze práchtig en weet jou met je buik zeker mooi vast te leggen. In de fotogalerie kan ik zo een paar moeders aanwijzen die na mijn foto's zichzelf en hun buik vol leven toch heel mooi vonden. Dit is zo'n bijzondere, magische periode en maak je waarschijnlijk niet vaak mee. Hoe mooi is het om later je kindje te laten zien hoe blij jullie waren dat hij of zij in jou groeide! En de liefde te laten zien tussen papa en mama......    Tussen de 34 en 38 weken is je buik het mooist maar ik pas me aan naar het tijdstip waarop jij jezelf het prettigst voelt. 

Newborn 

Ongelooflijk wat er gebeurt als je papa en mama wordt.... of het nu de eerste of de vijfde keer is. Het is en blijft een wonder en iedere baby een ander persoontje. Ik voel me altijd zo bevoorrecht dat ik dit nieuwe leven mag vastleggen voor de eeuwigheid. De beste tijd is wanneer jullie klein wonder tussen de 10 dgn en 4 weken oud is. Dan slapen ze nog vast en krullen ze zich nog in die mooie foetushouding. Ik stuur jullie een voorbereiding toe zodat de shoot in alle rust verloopt. Ook stuur ik wat foto's van materialen die ik te leen heb in allerlei kleuren, denk aan doeken, kleding, manden, etc.  Met engelengeduld pas ik de shoot aan op het tempo van jullie baby. Door mijn ervaring (en leren) kan ik door goed te observeren zien wat jullie kleintje aankan en wel of niet wil (ja, ze hebben nu al hun voorkeuren en willetje, hahahaha). Bij mij staan rust en veiligheid bovenaan! De shoot bestaat uit foto's van jullie baby in de stijl die jullie aanspreekt, foto's van papa en mama apart met hun trots, eventueel broertjes of zusjes apart met hun kleine broer of zus en dan natuurlijk ook samen.  

Cakesmash

 1 jaar!  een bijzonder moment voor alle ouders. Ik zorg voor de decoratie. Tegen een kleine meerprijs ook voor de ballonnen. De taart kan ik bestellen bij Bliss of Cake voor 20 eu maar daar kan je natuurlijk ook zelf voor zorgen. Het is superleuk om de foto als uitnodiging te gebruiken of als decoratie op de taart of cakejes.  Plan daarom de shoot een week of 3 tevoren dan zijn de foto's zeker op tijd klaar.  EN.........  Niet alleen leuk bij een eerste verjaardag! Als je 40, 50, 60, 65, 70, etc wordt dan is dit zo ontzettend leuk!!! Wie durft?!  

Kinder- en familiefotografie

 Deze shoots zijn vooral speels. Nadat ik eerst de kleintjes tijd heb gegeven aan mij te wennen is het vooral dikke lol maken samen! Dan krijg je de leukste foto's. Binnen no time weet ik iedereen op zijn gemak te krijgen en zelfs mannen die het vaak niet leuk vinden voor de camera zijn snel relaxed. Ik geniet ervan om na de eerste foto's te zien hoe iedereen ontspannen zichzelf kan zijn. Dát is mijn grote doel en krijg ik ook terug in mijn reviews. Dat ik families vastleg zoals ze zijn en de liefde tussen jullie weet te vangen. Ik vang die magische momentjes in het contact. Ik heb een aantal mooie buitenlocaties maar binnen kan natuurlijk ook. Thuis is voor de kleintjes fijn omdat het bekend en vertrouwd is. 

Lees de bindende leveringsvoorwaarden en privacybeleid!

Over mijzelf 

Ik ben opgevoed door een vader die de camera altijd in de aanslag had en als klein kind mocht ik mee de doka in. Daar zag ik in het rode licht het wonder van het ontstaan van een foto. Van mijn vader heb ik leren kijken naar het lichtspel, de compositie en het oog voor detail. Het liefst fotografeer ik de mens zonder dat ze in de gaten hebben dat ze gefotografeerd worden. Emoties vangen, emoties van verwondering, blijdschap, geluk maar ook verdriet. Het hoort erbij en mag er zijn. Onder de naam Caring Memories kan je mij benaderen voor afscheidsfotografie. Ook ben ik vrijwillig fotograaf voor Stillfotografie en kan ik ouders een mooie laatste herinnering aan hun overleden kindje meegeven. Mijn carrière in het onderwijs en hulpverlening heeft dezelfde rode draad; mijn passie voor mensen, met alle kanten die erbij horen. Met de focus op de kleine mens die zo mooi in ontwikkeling is, heerlijk en open alle emoties laten zien. Die magische momentjes vastleggen is zó mooi!

AVG Privacyverklaring

Ik hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In de privacyverklaring geef ik u informatie over welke gegevens ik verwerk en waarom.  Catching Magic heeft altijd het recht foto's te gebruiken voor promotie van Catching Magic. Uiteraard zonder namen of andere gegevens.